️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد

پزشکیان: با صلابت از چالش‌های پیش رو عبور خواهیم کرد

پزشکیان: با صلابت از چالش‌های پیش رو عبور خواهیم کرد رئیس جمهور گفت: با صلابت ملی و تحت رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری، از چالش‌های پیش‌رو عبور خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۵ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 11
کد خبر: ۳۰۱۵۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور صبح امروز در آیین گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در جمع راهپیمایی‌کنندگان 22 بهمن در میدان آزادی طی سخنانی بیان کرد: «یوم‌الله» تجلی قیام آگاهانه انسان در برابر ظلم، تجاوز و استکبار برای عبور از تاریکی به سوی نور است. فلسفه قیام ملت ایران، استقرار عدالت و اثبات توانمندی بومی در عرصه‌های علم، هنر و مدیریت کشور بود تا پیام استقلال و عزت مسلمانان را به گوش جهان برساند. 

وی افزود: از نخستین روزهای پیروزی، جبهه استکبار به سرکردگی آمریکا و همراهی برخی کشورهای اروپایی، با تحریک قومیت‌ها، ایجاد نفاق و طراحی کودتا کردند. دشمنان تمام توان خود را برای زمین‌گیر کردن این نهال نوپا به کار بستند؛ تلاشی نافرجام که هدف آن جلوگیری از خودباوری و رشد خیره‌کننده ملت ایران بود.

رئیس‌جمهور اظهار داشت: سیره شهدای والامقام و فرماندهان بزرگی چون سلیمانی، باقری و سلامی، گواهی بر ایثار کسانی است که بدون دلبستگی به قدرت و ثروت، جان خود را فدای سربلندی ایران کردند. در مقابل، آنان که با تاراج سرمایه‌های ملی در خارج از کشور نشسته و ادعای اصلاح امور را دارند، باید دارایی و سبک زندگی خود را با این مردان بی‌ادعا مقایسه کنند. 

پزشکیان خاطر نشان کرد: دشمن با ابزار رسانه تلاش می‌کند ذهن جوانان را نسبت به خادمان واقعی کشور مشوش سازد؛ حال آنکه شهادت این عزیزان، معتبرترین سند حقانیت آن‌هاست.

وی گفت: اینجانب به عنوان مسئول دولتی، ضمن پوزش از پیشگاه ملت بابت نارسایی‌ها و کمبودهای موجود، تأکید می‌کنم که دولت با تمام توان برای حل مشکلات در تلاش است.  اطمینان داریم با صلابت ملی و تحت رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری، از چالش‌های پیش‌رو عبور خواهیم کرد.

رئیس‌جمهور خاطر نشان کرد: دولت خود را موظف به خدمت‌رسانی به تمامی آسیب‌دیدگان حوادث اخیر، اعم از نیروهای جان‌برکف نظامی و انتظامی و کسانی که مورد فریب قرار گرفته‌اند، می‌داند. اولویت ما شنیدن صدای مردم و درمان زخم‌های اجتماعی است؛ چراکه تعمیق شکاف‌ها تنها به سود دشمنان است. ما باید تحت فرمان مقام معظم رهبری، به «ید واحده» در برابر تهاجمات تبدیل شویم.

وی ادامه داد: آرمان اصلی انقلاب، نفی هرگونه تبعیض قومی، جنسیتی و زبانی است. در دولت با تکیه بر اصل «تقوا و تخصص»، مرزهای جناحی را کنار گذاشته و برقراری عدالت در تمام مناطق کشور را هدف قرار داده‌ایم.  همچنین در حوزه زیرساختی، تکمیل کریدورهای ارتباطی مورد تأکید رهبری با سرعت در حال انجام است که بخش مهمی از آن‌ها امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

رئیس‌جمهور گفت: توسعه تولید ملی مستلزم دستیابی به بازارهای منطقه‌ای است؛ از این رو، اولویت دولت تقویت مناسبات با کشورهای اسلامی و تحکیم پیمان‌های راهبردی در قالب اوراسیا، بریکس، شانگهای و اکو است. ما در دیپلماسی خود صادقیم؛ بارها اعلام کرده‌ایم که به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم و آماده راستی‌آزمایی در چارچوب قوانین بین‌المللی هستیم.

پزشکیان اظهار داشت: دیوار بی‌اعتمادی ایجاد شده توسط غرب و زیاده‌خواهی‌های آمریکا، مانع پیشرفت گفتگوهاست؛ ایران هرگز در برابر بی‌عدالتی سر خم نخواهد کرد. ما آماده گفتگو با جهان در چارچوب حقوق بین‌الملل و با رعایت خطوط قرمز ترسیم‌شده از سوی مقام معظم رهبری هستیم. 

وی تصریح کرد: با تمام توان در مسیر خدمت گام برمی‌داریم و امروز معیشت مردم، مهم‌ترین دغدغه و خط قرمز دولت است./تسنیم

کلمات کلیدی: پزشکیان 22بهمن
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار